Snel Vakkundig & Betaalbaar 

            Snel Vakkundig & Betrouwbaar

    

Een nieuwe vloer maar nog geen legger? Wij van De Laminaatleggers komen de vloer graag voor u leggen. Wij hebben jarenlange ervaring in het leggen van alle soorten laminaat en click pvc en hebben al menig ruimte`s mogen voorzien van een strak afgewerkte vloer. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit voor de allerlaagste prijs . Wij zijn werkzaam in de provincie`s Groningen,Drenthe,Friesland en Overijssel.

Uw laminaat de ondervloer en de plakplinten worden door ons geplaatst voor slechts €9,50 p/m2 ook een opstaande plint (muurplinten) is mogelijk hiervoor rekenen wij €2,50 per strekkende meter extra. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en Voorrijkosten. 

Nadat u contact met ons heb gelegd krijgt u van ons een vrijblijvende prijsopgave de prijs die hierin staat vermeld is de totaalprijs dus geen onverwachte kosten. Als u akkoord bent maken we samen een afspraak voor de dag waarop de vloer gelegd moet worden. 

Voor een vrijblijvende prijsopgave of een afspraak kunt u gebruik maken van het offerteformulier op de website maar bellen mag natuurlijk ook 0622363568. 
E-mailen
Bellen